communicatieadviseur

Visie

Als freelance communicatieadviseur heb ik mij gespecialiseerd in het positioneren van kleinere bedrijven, onder andere door hen te helpen met een passende communicatiestrategie. Daarbij is het ontwikkelen van een stevige basis een van mijn speerpunten.

Voor mij betekent dat een aansprekende huisstijl, duidelijke teksten en een effectieve website. Ik vind het belangrijk dat je als bedrijf zowel in woord als beeld dezelfde boodschap uitstraalt. Ik help graag mee om dit te realiseren!

Ervaring

Als interim adviseur ondersteun ik bedrijven voor kortere of langere tijd. Ik heb onder andere ervaring met: persbenadering, ontwikkelen van huisstijlen, social media, produceren van drukwerk, optimaliseren van websites, product- en foodfotografie en de promotie van diverse evenementen.

Ik heb gewerkt voor: Maas theater en dans, DOUX, Eneco Elektrisch Laden, Haag Wonen, Nederlands Visbureau, Kosmopolis Rotterdam, Gemeente Binnenmaas, Ministerie van Financiën, Dyadic The Netherlands, DUWO studentenhuisvesting en Stichting De Loodsen.

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking gerust contact met mij op via LinkedIn.

“Merel heeft onze afdeling communicatie regelmatig uit de brand geholpen bij piekmomenten. Ze verstaat de kunst om zich in rap tempo de kernwaarden en strategie van een organisatie eigen te maken. Hierdoor kan ze snel aan de slag en doet ze de juiste dingen. Én ze doet de juiste dingen goed. En passant signaleert ze de nodige verbeterpunten in het dagelijks werk, waardoor we ook op de langere termijn profiteren van haar diensten. Last but not least is Merel gewoon een fijne, betrokken collega met wie je ook nog eens heel erg kan lachen.”
Esther ClasonWoningstichting Haag Wonen
“Regelmatig ondersteunt Merel mijn bedrijven op het gebied van marketing en communicatie. Zij gaat hierbij altijd uit van de strategie en de doelen van het bedrijf. Keer op keer zorgt zij ervoor dat wij betere inzichten krijgen en helder communiceren. Bovendien heb ik haar vaker aanbevolen en krijg ik altijd een positieve feedback over haar werk.”
Gerlof MenkveldKelo interim / Buyers Society
“Werken met Merel is een groot genoegen. Ze luistert goed naar onze wensen en begrijpt onze knelpunten. Hierdoor komt zij met out-of-the-box oplossingen en strategieën waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Ons bedrijf heeft een ware upgrade gekregen.”
Cindy SoedarmoLa Prosciutteria