tekstschrijver

Visie

Tekstschrijven is een vast onderdeel van mijn dienstverlening. Goede teksten zijn essentieel voor effectieve communicatie. Vanuit mijn expertise als communicatieadviseur benader ik de benodigde tekst van alle kanten. Zo zorg ik dat de teksten aansluiten bij de belevingswereld van de lezer en passen bij het communicatiemiddel. Zonder daarbij de boodschap van de zender uit het oog te verliezen.

Ervaring

Het leuke van tekstschrijven vind ik om elke keer weer over een ander onderwerp wat te leren. Of het nu voor een transportbedrijf is of voor een zorghotel, ik leef mij zo goed mogelijk in om de gewenste boodschap over te brengen.

Ik heb ervaring met het schrijven en redigeren van webteksten, (digitale) nieuwsbrieven, aanbestedingsdocumenten, persberichten en allerlei soorten brochures.

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking gerust contact met mij op via LinkedIn.

”Merel is een creatieve schrijfster die snel aanvoelt wat haar klant bedoelt. Haar schrijfstijl is helder en concreet. Tevens zie ik in haar schrijfstijl altijd een persoonlijk touch terug. Erg fijn! Merel denkt met je mee, maakt duidelijke afspraken en komt deze altijd na. Ik ben erg tevreden over haar manier van werken.”

Suradj BaldewsingOrtho Billet
“Merel heeft mijn bedrijf geholpen met een aantal teksten. Het fijne aan samenwerken met Merel is dat ze zich helemaal inleeft in de situatie en zich een goed beeld vormt van waar je naar op zoek bent en wat je wilt uitstralen. Merel denkt mee en geeft gevraagd en ongevraagd tips en advies. Een fijn persoon om mee samen te werken.”
Ruenna ConstanciaMerci wedding & event design