webadviseur

Visie

Als freelance marketing- communicatieadviseur heb ik aan veel websites mogen werken. Ik vind het ontzettend leuk om bestaande websites een upgrade te geven en ze (nog) effectiever te maken.

Daarnaast ontwikkel ik graag nieuwe sites. Bedrijven denken dan vaak voor het eerst na over wat ze willen uitstralen en communiceren. Welke woorden gebruik je en passen die bij je huisstijl? Een interessant proces dat ik met veel plezier begeleid.

Ervaring

Ik heb onder andere ervaring met het (her)schrijven van webteksten, contentbeheer, het updaten van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe websites. Ik maak daarvoor gebruik van WordPress. In overleg met de opdrachtgever kies ik een passende WordPress theme (template) uit die ik vervolgens installeer, personaliseer volgens de huisstijl en vul met de gewenste content.

Ik kan ook helpen met het updaten van jouw LinkedIn profiel.

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking gerust contact met mij op via LinkedIn.

“Merel heeft ons geholpen met het ontwikkelen van een website voor een internationaal project. Tijdens de samenwerking dacht ze met ons mee en gaf ze waar mogelijk deskundig advies over de mogelijkheden van de website. Merel werkt planmatig en pakt dingen snel op, ook als er enige spoed is. Bovendien zorgde zij er voor dat de website goed aansloot bij de huisstijl en andere communicatie uitingen.”
Selma RooseboomGemeente Den Haag
“Merel is een creatieve meedenker die onze website naar een hoger plan heeft geholpen! Zij is helder en duidelijk in bewoording en werkwijze.”
Dennis KoeslagRotterdamse Grond